Lees hier de de laatste blog van
Schipper Verhuizingen uit Alkmaar

 • Verhuizen
  16/08/2022 0 Opmerkingen
  Schade bij meubeltransport, waar heb ik recht op?

  Als u gaat verhuizen, of dat nu particulier of zakelijk is, wilt u natuurlijk dat al uw spullen zonder schade van A naar B vervoerd worden. In de meeste gevallen gebeurt dat ook, maar soms gaat er helaas toch iets mis. Er raakt iets beschadigd of misschien zelfs iets vermist. Verhuist u uw inboedel zelf, dan wordt een deel van die schade soms gedekt door de eigen inboedelverzekering, maar omdat goederen buitenshuis verplaatst worden, zijn meestal beperktere polisvoorwaarden van toepassing.

  Lees meer
 • Bedrijfsopslag
  03/06/2022 0 Opmerkingen
  Inboedelopslag voor bedrijven en organisaties

  U wist misschien al wel dat we tijdelijke en langdurige inboedelopslag aanbieden, maar wist u dat voor uw bedrijf dezelfde mogelijkheden gelden? Van tijdelijke opslag in een noodgeval tot langdurige opslag van uw archieven, bij Schipper Verhuizingen uit Alkmaar worden uw spullen veilig opgeslagen. In deze blog leest u meer over de mogelijkheden voor zakelijke opslag!

  Lees meer
 • Winkel verhuizen
  03/05/2022 0 Opmerkingen
  Meubelvervoer: uw kantoor of winkel verhuizen

  Er komt veel kijken bij de verhuizing van uw kantoor of winkel. U wilt dat al uw spullen onbeschadigd op uw nieuwe locatie aankomen, terwijl u uw werkzaamheden natuurlijk het liefst zonder onderbreking voortzet. Bovendien kunt u jaren aan werk en producten kwijtraken als uw winkelartikelen of computers beschadigd raken. Het is dus belangrijk om uw bedrijfsverhuizing professioneel aan te pakken voor een snel en veilig resultaat. Schipper Verhuizingen uit Alkmaar heeft ruime ervaring met winkel- en kantoorverhuizingen. Hier leest u meer over waarop u moet letten en welke voorzorgsmaatregelen wij nemen.

  Lees meer
 • Antiek vervoer
  03/04/2022 0 Opmerkingen
  Meubelvervoer: antiek verhuizen

  Een antiek meubel is vaak een erfstuk met niet alleen een grote monetaire, maar ook persoonlijke waarde. Bij een verhuizing is het dan ook van groot belang dat deze unieke meubelstukken zeer zorgvuldig vervoerd worden, maar door het vaak hoge gewicht en eventueel kwetsbare materialen kan juist het transport van antieke stukken behoorlijk moeilijk zijn. Schipper Verhuizingen heeft zeer veel ervaring met antiekvervoer en verhuist graag uw antiek en andere bijzondere meubelstukken in Alkmaar en omstreken. Hier leest u meer over antiek meubeltransport!

  Lees meer
 • Kunstvervoer
  03/03/2022 0 Opmerkingen
  Kunstvervoer met zorg en aandacht

  Wilt u de kunstcollectie van uw museum of galerie vervoeren of zoekt u kunsttransport voor de beelden en schilderijen uit uw bedrijfspand? Het is dan natuurlijk van essentieel belang dat u een bedrijf kiest dat precies weet hoe uw kunstobjecten zorgvuldig vervoerd kunnen worden, zodat deze in perfecte staat afgeleverd worden. Schipper Verhuizingen uit Alkmaar vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor kunstvervoer.

  Lees meer
 • Internationale verhuizing
  03/02/2022 0 Opmerkingen
  Hulp bij internationale verhuizingen

  Gaat u naar het buitenland verhuizen? Een internationale verhuizing is een heel avontuur, maar door een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen kunt u er in ieder geval op vertrouwen dat al uw eigendommen veilig en zonder gedoe op de plaats van bestemming aankomen. Schipper Verhuizingen uit Alkmaar verzorgt graag uw verhuizing naar Frankrijk, Spanje, België, Duitsland of Italië. Hier leest u meer over wat er allemaal komt kijken bij een internationale verhuizing en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

  Lees meer