Bedrijfsopslag

Inboedelopslag voor bedrijven en organisaties

U wist misschien al wel dat we tijdelijke en langdurige inboedelopslag aanbieden, maar wist u dat voor uw bedrijf dezelfde mogelijkheden gelden? Van tijdelijke opslag in een noodgeval tot langdurige opslag van uw archieven, bij Schipper Verhuizingen uit Alkmaar worden uw spullen veilig opgeslagen. In deze blog leest u meer over de mogelijkheden voor zakelijke opslag!

Waarom ook zakelijke opslag?

Er zijn verschillende redenen waarom u extra opslagruimte nodig kunt hebben – u wilt bijvoorbeeld uw archieven extern opslaan om ruimte op kantoor te besparen, heeft tijdelijk extra ruimte nodig voor de artikelen in uw winkel of kunt door omstandigheden tijdelijk uw bedrijfspand niet gebruiken. In deze gevallen is alleen een professionele opslagruimte geschikt voor het veilig opbergen van uw spullen. 

Schipper Verhuizingen staat in al deze gevallen voor u klaar met veilige opslagruimtes. Onze professionele opslag is zeer ruim en geheel geconditioneerd, zodat u ook kwetsbare objecten van waarde veilig bij ons kunt opbergen. Denk hierbij aan documenten, kunstobjecten, elektronica, meubilair en zelfs muziekinstrumenten. U bepaalt natuurlijk zelf hoe lang u de opslag wilt huren en of u een grote of een kleinere ruimte nodig heeft.

Inboedelopslag: niet alleen voor algemene zaken

U kunt natuurlijk gebruikmaken van onze inboedelopslag voor algemene zaken, maar onze professionele opslag is ook een geweldige oplossing bij noodgevallen die uw bedrijfsruimte tijdelijk onbruikbaar maken. Denk hierbij aan inbraakschade, brand of een overstroming. Wij bieden u in deze vervelende situaties graag een veilige opslagruimte aan totdat de situatie opgelost is en uw winkel of kantoor weer gebruikt kan worden.

Hierbij kunnen we natuurlijk ook het vervoer van de inboedel naar de opslag en terug naar uw bedrijfspand voor onze rekening nemen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in gecompliceerde verhuizingen en kunnen bijvoorbeeld ook uw elektronica van a tot z voor u verplaatsen. Zo kunt u uw winkel of kantoor weer op orde brengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het meubilair, de apparatuur en uw belangrijke papierwerk.

Wilt u meer weten over onze zakelijke inboedelopslag in regio Alkmaar? Neem vrijblijvend contact op met Schipper Verhuizingen om de mogelijkheden te bespreken.

0
Feed

Schrijf een reactie