Uw ervaren verhuizer uit Alkmaar sinds 1967

Al sinds 1967 is Schipper Verhuizingen actief als professioneel verhuisbedrijf in Alkmaar. Van particuliere verhuizingen tot complexe verhuisprojecten inclusief transport en opslag van kwetsbare piano’s of elektronica – alles is mogelijk. Lees hieronder meer over het ontstaan van ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.

Neem contact op

Over Schipper Verhuizingen

Het familiebedrijf Schipper begon ooit als handel in transport en grind. Sinds de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in 1863 kent de firma al vele generaties Schipper die elk met hun eigen kennis, ervaring en vooral hart voor de zaak het bedrijf steeds verder uitbouwden. Verschillende bedrijfstakken, waaronder de handel in vaste brandstoffen en olie, passeerden de revue. Maar in 1967 vond de firma onder de naam Fa. D. Schipper en Zonen zijn huidige stiel: verhuizingen. Wat begon met kleine verhuizingen is inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf dat zijn hand niet omdraait voor verhuizingen van klein tot groot. Van het verhuizen van een bejaarde particulier tot een complexe kantoorverhuizing waarbij er gewoon moet worden doorgewerkt.

 

Vader Dirk Schipper startte in 1967 het verhuisbedrijf. Sinds 1985 staan zijn zonen Dick en Arjen aan het roer. Zij regelen inmiddels het complete reilen en zeilen van het bedrijf en hebben door de jaren heen een flinke dosis ervaring op de werkvloer opgebouwd. Schipper Verhuizingen levert vakwerk, of het nu gaat om het overbrengen van een kostbare piano of om de snelle en complete verhuizing van een bedrijf, waarbij zo weinig mogelijk arbeidstijd verloren gaat. Onze ervaren verhuizers springen misschien nog wel zorgvuldiger met de spullen om dan uzelf. U kunt uw hele verhuizing dus met een gerust hart uit handen geven. Reden waarom veel klanten achteraf zeggen dat het met Schipper Verhuizingen zo’n ontspannen verhuizing was.