Internationale verhuizing

Hulp bij internationale verhuizingen

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Een internationale verhuizing is een heel avontuur, maar door een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen kunt u er in ieder geval op vertrouwen dat al uw eigendommen veilig en zonder gedoe op de plaats van bestemming aankomen. Schipper Verhuizingen uit Alkmaar verzorgt graag uw verhuizing naar Frankrijk, Spanje, België, Duitsland of Italië. Hier leest u meer over wat er allemaal komt kijken bij een internationale verhuizing en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Een internationale verhuizing – waar moet ik beginnen?

Wij raden aan om elke verhuizing te beginnen met een goede planning en een uitgebreide checklist. Houd er bij deze planning bijvoorbeeld rekening mee hoe lang het zal duren om de verhuisdozen over te brengen, maar bijvoorbeeld ook hoe lang het zal duren om een nieuw internetabonnement af te sluiten. Maar het belangrijkste punt op uw verhuischecklist is het aanvragen van alle benodigde vergunningen, visa en documenten. Voor sommige van uw eigendommen, zoals uw auto, kan het nodig zijn een importvergunning aan te vragen. Denk hierbij ook aan de geldigheid van uw paspoort en alle benodigde verzekeringen.

Hoe kan een verhuisbedrijf mij helpen?

Het is een algemeen bekend feit dat verhuizingen veel stress kunnen veroorzaken, en bij een buitenlandse verhuizing komt nog meer kijken dan bij een binnenlandse verhuizing. Een goed verhuisbedrijf kan u hierbij op verschillende manieren bijstaan. Zo brengen wij niet alleen uw spullen onbeschadigd van A naar B, maar kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de benodigde documenten om uw inboedel naar het buitenland te vervoeren en de beste manier om alles in te pakken.

Schipper Verhuizingen voert al jarenlang verhuizingen uit in binnen- en buitenland, waardoor wij u ook in het land van bestemming uitstekende service kunnen verlenen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het papierwerk voor de douane en wij houden u goed op de hoogte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kunt u uw nieuwe woning snel weer inrichten met uw vertrouwde spulletjes, waardoor u zich meteen thuis voelt.

Heeft u plannen om naar het buitenland te verhuizen? Neem vrijblijvend contact op met Schipper Verhuizingen uit Alkmaar voor meer informatie over internationale verhuizingen.

0
Feed

Schrijf een reactie