Winkel verhuizen

Meubelvervoer: uw kantoor of winkel verhuizen

Er komt veel kijken bij de verhuizing van uw kantoor of winkel. U wilt dat al uw spullen onbeschadigd op uw nieuwe locatie aankomen, terwijl u uw werkzaamheden natuurlijk het liefst zonder onderbreking voortzet. Bovendien kunt u jaren aan werk en producten kwijtraken als uw winkelartikelen of computers beschadigd raken. Het is dus belangrijk om uw bedrijfsverhuizing professioneel aan te pakken voor een snel en veilig resultaat. Schipper Verhuizingen uit Alkmaar heeft ruime ervaring met winkel- en kantoorverhuizingen. Hier leest u meer over waarop u moet letten en welke voorzorgsmaatregelen wij nemen.

Waar moet ik op letten bij de verhuizing van mijn winkel of kantoor?

Om een kantoor- of winkelverhuizing soepel te laten verlopen, raden wij aan om een veelzijdig en ervaren verhuisbedrijf in te schakelen dat alle verhuiswerkzaamheden voor u kan verzorgen. Denk hierbij aan demontage en inpakken, veilig vervoer, en uitpakken en montage op de plaats van bestemming. Denk er ook aan dat er mogelijk een verhuislift nodig is om grote spullen van en naar hogere verdiepingen te verplaatsen.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat niet alleen het meubilair en de eventuele inhoud van uw winkel verhuisd moeten worden, maar ook de complete ICT. Een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizen weet dan ook precies hoe uw apparatuur ontkoppeld moet worden, veilig vervoerd kan worden en vervolgens ook weer aangesloten moet worden op de nieuwe bedrijfslocatie. Vergeet ten slotte ook niet uw goederen goed te verzekeren.

De voorzorgsmaatregelen van ons verhuisbedrijf

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf hebben wij alle kennis en kunde in huis om uw goederen en ICT te verhuizen. Wij nemen bovendien diverse voorzorgsmaatregelen om uw bedrijfsverhuizing probleemloos te laten verlopen. Zo werken wij volgens een duidelijk draaiboek dat aangeeft hoe uw ICT-omgeving op de plaats van bestemming ingericht moet worden en weten onze verhuizers precies hoe uw apparatuur ontkoppeld en weer aangesloten moet worden. Bovendien hebben wij de beschikking over alle benodigdheden voor een winkel- of kantoorverhuizing, zoals inpakmateriaal, gereedschap en verhuisliften. Zo kunt u de hele verhuizing met een gerust hart aan ons verhuisbedrijf overlaten.

Wilt u de inboedel van uw kantoor of de inhoud van uw winkel in regio Alkmaar verhuizen? Neem vrijblijvend contact op met Schipper Verhuizingen voor meer informatie.

0
Feed

Schrijf een reactie