In 1993 organiseerde Ypma Piano’s een uniek evenement om haar 125 jarig bestaan te vieren. Het Waeghplein in Alkmaar werd voorzien van 100 prachtige piano’s waarmee het aanwezige publiek werd getrakteerd op een live concert. Na de uitvoering waren alle piano’s meteen te koop. Een groot gedeelte werd verkocht, maar niet met alle piano’s lukte dat. Ypma had daarmee een accute behoefte aan passende opslag. Daar kwam Schipper Verhuizingen in beeld. Een aantal niet verkochte piano’s werden ondergebracht in de proffessionele geconditioneerde opslag van het verhuisbedrijf in Alkmaar totdat ze allemaal een nieuwe eigenaar hadden gevonden. Het werd het begin van een jarenlange intensieve samenwerking.

Sindsdien is Schipper Verhuizingen uit Alkmaar een vaste partner van Ypma Piano’s. Bij elke complexe situatie waarbij een piano of vleugel vervoerd moet worden dan verzorgt Schipper Verhuizingen dat gehele proces. Of het nu gaat om de opslag, een interne verhuizing van een vleugel of het transport van een piano naar 2 hoog achter, Schipper Verhuizingen zorgt ervoor dat het instrument in perfecte staat arriveert op de plaats van bestemming.

Uiteraard werken we niet alleen voor Ypma Piano’s, ondertussen zijn we ook gecertificeerd door Steinway en dragen we graag de zorg voor het transport van piano’s en vleugels van particuliere klanten.