U bent in de regio Alkmaar op zoek naar een goeie verhuizer met uitstekende opslagmogelijkheden? Dan bent u bij Schipper Verhuizingen aan het juiste adres.

Wij zijn een gerenommeerd verhuisbedrijf. Sinds 1967 is verhuizen ons vak en verzorgen we met plezier en passie (bijna) elke denkbare verhuizing. Door onze kleinschaligheid en eigen faciliteiten bent u ervan verzekert dat uw dierbare spullen in perfecte staat arriveren op de plaats van bestemming. Of het nu gaat om alleen grote stukken of om de gehele uitvoering, inclusief het inpakken: aan al uw wensen op verhuisgebied kunnen wij voldoen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, we vinden altijd een passende oplossing.

In de loop der jaren hebben we al vele complexe verhuizingen uitgevoerd, zoals een ‘driehoeksverhuizing’ van A naar B, van B naar C en van C naar A. Maar ook voor ‘onalledaagse’ vragen als het verhuizen van een patiënt mét bed kunt u bij ons terecht.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. We bieden u ter plaatse een stappenplan en een prijsopgaaf voor de verhuizing aan.